postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology

clinical philosophy κλινική φιλοσοφία Filosofia clínica , scholar google "θεωρητικη ψυχολογια" "φιλοσοφικη ψυχολογια", scholar google "Theoretical philosophical psychology", postpsychology, metapsychology, ΜΕΤΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, Μεταψυχολογία, POST Theoretical philosophical psychology, θεωρητικη φιλοσοφικη ψυχολογια, Theoretical philosophical psychology, φιλοσοφικη ψυχολογια, philosophical psychology, θεωρητικη ψυχολογια, Theoretical psychology, META Theoretical philosophical psychology, postΜΕΤΑpsychology, postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology, νοοόντι

scholar google

scholar google
  1. Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών http://openarchives.gr/
  2. Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (EAΔΔ) http://phdtheses.ekt.gr/eadd/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

love dance

From Φ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ συντηρητικών, ομοφοβικών διαδηλωτών και Αστυνομίας

Το Βελιγράδι Pride Parade αμαυρώθηκαν από τη βία - 14 ώρες πριν
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, Σερβία, Οκτ. 11 (UPI) - Περίπου 500 άτομα πήραν μέρος σε γκέι και λεσβιών Pride Parade του Βελιγραδίου, καθώς περίπου 6000 οργισμένοι αντι-γκέι διαδηλωτές συγκρούστηκαν.

.
English to Greek translation


Βελιγράδι Pride 2010 ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο όμορφο καιρό με μια κλήση για την ανοχή. Η βία που ξέσπασε έξω από το χώρο της διαδήλωσης απέδειξε ότι η ανοχή έχει ακόμη επιτευχθεί.

Περισσότερα από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο πάρκο αυτό πριν προβεί στην πορεία τους γύρω από τους γύρω δρόμους. Μεταξύ αυτών ήταν και οι ακτιβιστές ΛΟΑΤ από τις γειτονικές χώρες, ακτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας και ακτιβιστές από άλλους διεθνείς οργανισμούς, πρεσβευτές της ΕΕ, οι σέρβοι πολιτικοί, εκπρόσωποι της σερβικής κοινωνίας των πολιτών.

David Διεθνούς Αμνηστίας Diaz-Jogeix δήλωσε: «Σήμερα ήταν μια ιστορική στιγμή στη Σερβία - η πρώτη φορά σε μια δεκαετία, όταν η κοινότητα LGBT και τους υποστηρικτές του θα μπορούσαν ελεύθερα να συγκεντρώσει - με πλήρη και προληπτική προστασία από την αστυνομία - και να γιορτάσουμε την πολυμορφία. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές του διαλόγου και της ανεκτικότητας στη Σερβία. "

.

Συγκρούσεις σε παρέλαση ομοφυλόφιλων Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ συντηρητικών, ομοφοβικών διαδηλωτών και Αστυνομίας, με αφορμή την παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, σημειώθηκαν χθες στο Βελιγράδι! Από τις επιθέσεις με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και μολότοφ περίπου 70 αστυνομικοί ...Τ. Γιάγκλαντ: «Επίθεση» στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Σερβίας Σερβία: Βανδαλισμοί και επεισόδια στην «Πορεία Υπερηφάνειας»

-
Συγκρούσεις σε παρέλαση ομοφυλόφιλων
Έθνος - ‎πριν από 19 ώρες‎
Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ συντηρητικών, ομοφοβικών διαδηλωτών και Αστυνομίας, με αφορμή την παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, σημειώθηκαν χθες στο Βελιγράδι! Από τις επιθέσεις με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και μολότοφ περίπου 70 αστυνομικοί ...
Τ. Γιάγκλαντ: «Επίθεση» στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Σερβίας ...
Η Καθημερινή - ‎πριν από 15 ώρες‎
Επίθεση στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας τα βίαια επεισόδια στην Πορεία Υπερηφάνειας στο Βελιγράδι, σύμφωνα με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόρμπιορν Γιάγκλαντ, εξέφρασε ανησυχία για τα ...
Σερβία: Βανδαλισμοί και επεισόδια στην «Πορεία Υπερηφάνειας»
Ελευθεροτυπία - ‎10 Οκτ 2010‎
Τουλάχιστον 122 άτομα τραυματίστηκαν σήμερα στο Βελιγράδι καθώς ακροδεξιοί διαδηλωτές επιχείρησαν να εμποδίσουν την «Πορεία Υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων. Επεισόδια και βανδαλισμοί σε πορεία ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι Τα επεισόδια, ξεκίνησαν γύρω στις ...
Σερβία: Eπεισόδια στο Belgrade Pride
Η Καθημερινή - ‎10 Οκτ 2010‎
Εκτεταμένης μορφής επεισόδια σημειώθηκαν στο Βελιγράδι μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που προσπάθησαν να εμποδίσουν την Πορεία Υπερηφάνειας - Belgrade Pride της οργάνωσης LGBT, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Σερβικής πρωτεύουσας. ...
"Ημέρα Υπερηφάνειας" με μολότοφ στη Σερβία
Ελευθεροτυπία - ‎10 Οκτ 2010‎
Εκατοντάδες υποστηριχτές της ακροδεξιάς συγκρούστηκαν με την αστυνομία θέλοντας να διακόψουν τις εκδηλώσεις της Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας (Gay Pride) που διεξάγονται στο Βελιγράδι. Αρκετοί είναι οι τραυματίες, ενώ πολλά καταστήματα και οχήματα έχουν ...
Συγκρούσεις για gay pride στη Σερβία
Εφημερίδα Μακεδονία - ‎πριν από 22 ώρες‎
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η σερβική πρωτεύουσα χθες, όταν αντιδιαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία που περιφρουρούσε την πορεία των ομοφυλόφιλων στο Βελιγράδι. Οι «διαδηλωτές υπέρ της οικογένειας» -ιερείς, ηλικιωμένοι και ακροδεξιοί- προσπάθησαν ...
Με μολότοφ και υπό αστυνομική προστασία το gay pride στο Βελιγράδι
Τα Νέα Οnline - ‎10 Οκτ 2010‎
Εκτεταμένες συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και αντιδιαδηλωτών σημάδεψαν φέτος την παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη σερβική πρωτεύουσα την Κυριακή, με τους αντιδιαδηλωτές να επιτίθενται με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. ...

Έσπασαν και έκαψαν για τους gay
News247.gr - ‎10 Οκτ 2010‎
Πεδίο μάχης θυμίζει το Βελιγράδι, μετά τα σοβαρά επεισόδια σε όλη την πόλη, από ομάδες διαδηλωτών ενάντια στην παρέλαση για τους ομοφυλόφιλους. Πυρπόλησαν τα γραφεία δύο κομμάτων, συγκρούστηκαν με την αστυνομία και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές. .
-
Σερβία: Βανδαλισμοί και επεισόδια στην «Πορεία Υπερηφάνειας»
Τουλάχιστον 122 άτομα τραυματίστηκαν σήμερα στο Βελιγράδι καθώς ακροδεξιοί διαδηλωτές επιχείρησαν να εμποδίσουν την «Πορεία Υπερηφάνειας» των ομοφυλοφίλων.

Επεισόδια και βανδαλισμοί σε πορεία ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι
Τα επεισόδια, ξεκίνησαν γύρω στις 11 το πρωί, ταυτόχρονα με την έναρξη της «Πορείας Υπερηφάνειας». Διαδηλωτές μέλη ακροδεξιών και νεοναζιστικών οργανώσεων προσπάθησαν να σπάσουν τους κλοιούς ασφαλείας που δημιούργησε η αστυνομία και να εισβάλουν στο χώρο όπου πραγματοποιούνταν η πορεία Belgrade Pride.

Η αστυνομία απάντησε με δακρυγόνα. Ωστόσο, τα επεισόδια επεκτάθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης διήρκεσαν για τουλάχιστον επτά ώρες. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 122 άτομα εκ των οποίων περίπου οι εκατό είναι αστυνομικοί. Επίσης προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία και καταστήματα.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς καταδίκασε τους βανδαλισμούς και τα επεισόδια. «Οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών αποτελούν επίθεση κατά του κράτους της Σερβίας» δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος ενώ διαβεβαίωσε ότι «το σερβικό κράτος θα υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα τους και καμία προσπάθεια καταπάτησης των ελευθεριών δεν θα περάσει».

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κ. Ειρηναίος, δια στόματος του επισκόπου Αθανασίου, βικάριου του Πατριαρχείου, καταδίκασε επίσης τα βίαια επεισόδια στην πρωτεύουσα. Ο επίσκοπος Αθανάσιος διευκρίνισε ότι κανένας ιερέας δεν είχε την έγκριση της Εκκλησίας για να συμμετάσχει στις διαδηλώσεις κατά της Πορείας Belgrade Pride. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη των επεισοδίων υπήρξαν και ιερείς μεταξύ των διαδηλωτών που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Διεθνής Αμνηστία - Ελληνικό Τμήμα - [ Translate this page ]
Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Αμνηστίας. Η Διεθνής Αμνηστία είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που αγωνίζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
www.amnesty.org.gr/ - Cached - Similar
Γίνε εθελοντής/ακτιβιστής
ΝΕΑ επικαιρότητα και υλικό
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ μάθε πώς μπορείς ...
Επικοινωνια
Στείλε μια έκκληση
Shop
Γίνε υποστηρικτής
More results from amnesty.org.gr »
-

-

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

thinker

From Φ