postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology

clinical philosophy κλινική φιλοσοφία Filosofia clínica , scholar google "θεωρητικη ψυχολογια" "φιλοσοφικη ψυχολογια", scholar google "Theoretical philosophical psychology", postpsychology, metapsychology, ΜΕΤΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, Μεταψυχολογία, POST Theoretical philosophical psychology, θεωρητικη φιλοσοφικη ψυχολογια, Theoretical philosophical psychology, φιλοσοφικη ψυχολογια, philosophical psychology, θεωρητικη ψυχολογια, Theoretical psychology, META Theoretical philosophical psychology, postΜΕΤΑpsychology, postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology, νοοόντι

scholar google

scholar google
  1. Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών http://openarchives.gr/
  2. Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (EAΔΔ) http://phdtheses.ekt.gr/eadd/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

love dance

From Φ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό"

"Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό"

-
Δημήτρης Οικονομάκης: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - [ Translate this page ]
18 Οκτ. 2009 ... Το όνομά του είναι Blankman ή Mimis Intruder παλαιότερα ή Δημητράκης ή Δημήτριος Οικονομάκης για την ακρίβεια, είναι μόνιμος κάτοικος της ...
kazaa-blankman.blogspot.com/.../blog-post_18.html - Cached - Similar

Καραφλός Κλέφτης δημητρης οικονομακης: FM BLOG ASXIMIA BLOG TO ... - [ Translate this page ]
16 Ιουν. 2010 ... Δημητρης Οικονομακης Βιογραφικο Ωκυποδα(ΩΚΥΠΟΥΣ ΔΕ... Δημητρης Οικονομακης · ΚΟΝΤΟΨΗΛΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΜΑΛΛΙΑΣ ΕΞΥΠΝΟΒΛΑΚΑΣ ΓΕΡΟΠΑΙΔΑΚΙ. ...
demetresoikonomakisarnaoutis.blogspot.com/.../fm-blog-asximia-blog-to-fainomeno.html - Cached
Vidoe Muzika - O UmbrellaGR πάει στην Ιαπωνία - [ Translate this page ]
γιατί με κόβεις τώρα που φτάσαμε στο ονόματα πουτάνας γιε; Γιατί να μην γκουγκλάρουμε και τον δημήτρης οικονομάκης βιογραφικό τον οποίον εκπροσωπείς ή δεν ...
www.argumentet.com/.../axxDTd8gfXQ&feature=youtube_gdata - Cached
-
Δημήτρης Οικονομάκης
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Αναρτήθηκε από Δημήτρης Οικονομάκης πουστάκι on Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

Το όνομά του είναι Blankman ή Mimis Intruder παλαιότερα ή Δημητράκης ή Δημήτριος Οικονομάκης για την ακρίβεια, είναι μόνιμος κάτοικος της Γλυφάδας με φυσιολογικά χαρακτηριστικά (μόνο στο πρόσωπο). Είναι φαινομενικά ένας «συνηθισμένος» 35ρης, υποστηρικτής και fan του θρυλικού Elvis όπως και πολλοί της γενιάς του όμως. Κι όμως πίσω από αυτό το καθησυχαστικό πρόσωπο ενός φιλογονεϊκού ή χαρακτηριστικά μαμόθρευτου και φιλήσυχου φλώρου κρύβεται μια γαμμήμενη και ανώμαλη άρρωστη αδερφάρα που το μόνο πράγμα που της αρμόζει είναι οι κλίνες του φρενοκομείου και τα κάγκελα της φυλακής . Ο κατά δική του δήλωση ανώμαλος παιδεραστής, έγινε "γνωστός" πάνω σε μια προσπάθειά του να κάνει "ραπ μουσική", αργότερα τα αληθινά του βιώματα άρχισαν να βγαίνουν αναπάντεχα και κατά φρικώδη τρόπο στην φόρα. Αλλά ας δούμε την όλη κατάσταση πιο αναλυτικά.



Όσο περιεκτική της καταστάσεως είναι αυτή η προαναφερθείσα δήλωση άλλο τόσο κατάλληλη και σημαντική είναι για να γνωρίσουμε το αληθινό πρόσωπο αυτού του ψυχανώμαλου σιχάματος. Ο ίδιος ο Οικονομάκης λοιπόν έχει δηλώσει : «ερεθίζομαι κυρίως από ανήλικες, δεν ξέρω μπορεί να είμαι και ανώριμος αλλά το θέμα είναι ότι με ερεθίζουν σεξουαλικά οι ηλικίες γύρω στα 13, δεν με νοιάζει το στήθος αρκεί η σάρκα να είναι σκληρή, λευκή και παιδική, μια φορά θυμάμαι είχε βγάλει αίμα, αρχικά πάγωσα ..μετά όμως φτιάχτηκα, ωραίο ήταν... »



Είναι αλήθεια πως ο Οικονομάκης αρχικά δεν είχε καμία ακριβώς προδιάθεση να κρύψει τις διαθέσεις του νομίζοντας πως το διαδίκτυο είναι ένας χώρος ασυδοσίας όπως η παιδική χαρά , σύντομα όμως πολλοί τον μυρίστηκαν και όσοι από αυτούς δεν τον εκμεταλεύτηκαν γέλασαν αρκετά με τα παθηματά του.



Μια από τις σύγχρονες νεανικές μουσικές και γρήγορα ανερχόμενη στις προτιμήσεις των νέων όπως επίσημες έρευνες δείχνουν είναι η hiphop. Έτσι λοιπόν μιας και τα πρότυπα στην εν λόγω σκηνή πέφτουνε ολοένα και περισσότερο κάποιοι «υπεύθυνοι» καθώς δεν είχαν σοβαρά ταλέντα να πάρουν στην Jes Music έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στα Παρατράγουδα. Ο Κός Σ. Ζενετζής εκμεταλλευόμενος όπως και η Πάνια την ματαιοδοξία κάποιων ανθρώπων με «ειδικές ικανότητες» έδωσε την πρώτη (και ευτυχώς τελευταία) ευκαιρία σε αυτό το ανέκδοτο για να αγγίξει το μικρόφωνο. Το αποτέλεσμα δεν θα το σχολιάσω καθώς ναι μεν ο καθένας μπορεί να έχει γνώμη περί της μουσικής , όπως και να είναι αυτή, αλλά αυτή η φασαρία ή οι ηχητικές γελοιότητες δεν επιδέχονται σχολιασμού (δείτε μόνοι σας). Τώρα ποιοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την κακόμοιρη παιδόφιλη μορφή ?






Άμεσα μετά από λίγες ημέρες ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά hiphop site το hiphop.gr του είχε ένα πλήρες αφιέρωμα όπου ο ιδιοκτήτης του έγραφε τα εξής ακατανόητα :

To συγκεκριμένο track έχει τίτλο Μotel και αντλεί τη θεματική του από την gothic λογοτεχνία, αλλά και από τους στίχους των αγαπημένων ΖΝ. Θα περιληφθεί στη συλλογή Ηiphop4all [...] αλλά και στο προσωπικό album του καλλιτέχνη με το ψευδώνυμο Mimis Intruder.


Εκείνο περί Gothic λογοτεχνίας ομολογουμένως μας συνεπήρε (μήπως έχει και λίγο από Σαίξπηρ?) Και ίσως και αυτό μπορεί να αποτελέσει μια αρχή σκεπτικισμού για το τι μπορεί να γράφει κάποιος άνθρωπος για να πουλήσει ένα προϊόν ακόμα και αν αυτό το προϊόν είναι ένας άλλος άνθρωπος



Το αληθινό πρόσωπο αυτής της γαμημένης αδρφάρας. Κοιτάχτε τι μαλακίες κάθεται και κάνει!



Η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΤΟΥ αποτυχία δεν άφησε περιθώρια για όνειρα και καριέρες. Είτε κοίταζες στα θέματα του forum του εν λόγω site (μοναδικό πράγμα που απασχολεί τους χρήστες του) τα σχόλια ήταν το λιγότερο υβριστικά, χαρακτηριστικό το «Mimis Intruder Vs Ταμπάκης» με 321 απαντήσεις, είτε έβλεπες τον Σόλωνα από την Jes να αποκρύπτει το όνομα του από τις διαφημίσεις της συλλογής, είτε δεν άνοιγες το ραδιόφωνο να τον ακούσεις (δεν έπαιζε εκεί). Μάλιστα είχε τότε γυριστεί και ένα video clip για το εν λόγω τραγούδι όπου ο Mimis υπό την επήρρεια χαπιών όπως θα δείτε και παρακάτω χοροπήδαγε (σαν) τρελός και έκανε αστείες (γελοίες) γκριμάτσες μπροστά στην κάμερα. Video clip το οποίο μετά και απαίτηση και των 2 πλευρών ήτοι για να προστατευθεί η αξιοπρέπεια του δίσκου και αυτού του ιδίου αποσύρθηκε και κατέβηκε από κάθε ιστοσελίδα στο internet. Έτσι λοιπόν σύντομα το όνειρο κατέληξε εφιάλτης, και η φιλοδοξία πήρε τον δρόμο της ντροπής.

Ποια όμως ήταν τα περιστατικά που τον άλλαξαν σε valium και xanax junkie (:=σκληρά εθισμένο άτομο, πρεζόνι)?


Ο Δημήτρης Οικονομάκης από μικρός ήταν ένας απροσάρμοστος νέος όπου η χαζομάρα του σε συνδυασμό με την αισχρή σωματική του κατάσταση ίσως και λόγω των ιδιαίτερων του σεξουαλικών προτιμήσεων που αργότερα βγήκαν με δύναμη στην επιφάνεια δεν του έδιναν κανένα περιθώριο υγιούς κοινωνικής προοπτικής. Το τελευταίο μάλιστα είναι εμφανές και μπορεί εύκολα να παρατηρηθεί ακόμα και με μια απλή ανάγνωση των γεγονότων.







ασκήσεις γελοιότητας


Κατά την ολιγοήμηνη καριέρα στην «hiphop» μουσική μια άλλη πατέντα που εισήγαγε ο Οικονομάκης στον τρόπο που προσπάθησε να προωθήσει τον εαυτό του μέσα στο εν λόγω φόρουμ ήταν και η δημοσιοποίηση (φυσικά το βίντεο κατέβηκε μέσα σε λίγες μέρες λόγω του ακατάλληλου περιχομένου του) ενός μαγνητοσκοπημένου μηνύματος όπου αποκάλυπτε το ξυρισμένο του οπίσθιο όπως κάνουν οι Άγγλοι. Φυσικά - και αυτό το φαινόμενο είναι συχνό για τα αποχαυνωμένα με το ίντερνετ άτομα - νόμισε πως και στην Ελλάδα δηλώνει περισσότερο αγένεια παρά βλακεία και προσπαθώντας να γίνει λίγο πιο «μοχθηρός» αποφάσισε να γίνει τελικά ρόμπα αποδεικνύοντας σε όλους πως το παιδί ακόμα και σε σεξουαλική αισθητική δεν πάει καλά. Οι παλιοί ιντερνετικοί χιπχοπάδες , τους οποίους μπορείτε να ρωτήσετε έχουν δει το εν λόγω βίντεο με το ξυρισμένο κωλαράκι αυτού του ψυχανώμαλου σιχάματος και γνωρίζουν για τι άνθρωπο μιλάμε. Φυσικά μια τέτοια γελοία ενέργεια είναι ακόμα πιο εξευτελιστική για έναν άντρα ειδικώς αν αν προσπαθήσει κάποιος έστω και να φανταστεί τον Οικονομάκη ή και κάθε άντρα εν ώρα δράσης-ξυρίσματος του οπισθίου του. Είναι αυταπόδεικτη αλήθεια λοιπόν πως ο Μίμης δεν έχει και μεγάλη σχέση με τον αντρισμό.


Με τον αντρισμό μπορεί να μην έχει μεγάλη σχέση όμως με άντρες οι σχέσεις του δεν είναι και τόσο κακές όσο κανείς θα νόμιζε. Συγκεκριμένα πολλές καταγγελίες γίνονταν για την ομοφυλόφιλη δράση του στο διαδίκτυο και σε εμφανίσεις του σε ιστοσελίδες όπως gay.gr (chat) καθώς και σε άλλες πολλές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μη straight περιεχομένου. Επισήμως για την ομοφυλοφιλική του δράση μπορούμε να παραθέσουμε μόνο τον εν λόγω διάλογο που έγινε με τον χρήστη Katia μέσω της υπηρεσίας instant messaging “msn”. Ο «Γιώργος» είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας χρήστης ονόματι wowgeorge ή binias όποιος έχει παρόμοια διαδικτυακή δράση και αποτελεί μέλος νεολαίας του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, και όπως θα καταλάβετε είναι «φίλος» του Δημήτρη.
-
ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΟΧΟΣ!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ.. SIN ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΕΚΑΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΥΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ(EIΣ ΜΑΤΗΝ) ΤΗΝ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΑ ΜΙLLY ICE ΑΠΟ ΤΟ HIPHOP.GR FORUM ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ... ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΕΥ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΔΡΟΥΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗ VIRTUAL EIKONA ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ(VANDAL SPAMMER, ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΚΡΙΤΙΚΟΣ, ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΧΑΚΕΡ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΟΣΙΟΣ ''ΑΝΩΜΑΛΟΣ'' ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΡΑΧΤΗΣ ΤΟΥ ΑSXIMIA BLOG) -ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΙΜΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ EΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΒΑΝΔΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΟΥΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ
ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Ή ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ DOWNLOADED PHOTOSHOP Ή ΕΣΤΩ ΤΟ PICNIK.
TI ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΑΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΡΟΥΤΙΝΑ) ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Αναρτήθηκε από Βασίλης Σωτηρόπουλος στις 3:14 π.μ.
-
byJessCh (November 30, 1999 at 12:00 am)
Υπάρχει βαθιά έννοια στο βίντεο;Πάντως για τη μετάφραση δε σχολιάζω.
UmbrellaPunishment (November 30, 1999 at 12:00 am)
Αν θες να δώσουμε και το τηλέφωνό σου στις Συκιές να σε πάρουν όσοι έχουν απορίες για τα γκουγκλαρίσματα, να τους εξηγήσεις καλύτερα. Άντε έλα τώρα με άλλο λογαριασμό να γουστάρουμε. Χαιρετίσματα στη μαμά.
UmbrellaPunishment (November 30, 1999 at 12:00 am)
Έτσι μπράάααααβο Μ Α Λ Α Κ Α Θοδωράκη! χαχαχα! Γράψε και με το LakisAthens και επιβεβαίωσέ με. Από μόνος σου καρφώνεσαι σκατοτσιμπουκλίδικο μαλακίδι. Και Δημήτρης και Οικονομάκης και ότι άλλο γουστάρει η μανούλα σου να γκουγκλάρουμε αγορίνα μου.
LakisAthensGr (November 30, 1999 at 12:00 am)
αλλά άμα είσαι μπασταρδάκι και η μάνα σου ψωλοχυμένη αυτά κάνεις στο ίντερνετ και μας το παίζεις μάγκας και χωρίς στοιχεία και με το να υπερασπίζεσαι παιδέρες.. πουστάκο μαρξιστή
LakisAthensGr (November 30, 1999 at 12:00 am)
γιατί με κόβεις τώρα που φτάσαμε στο ονόματα πουτάνας γιε; Γιατί να μην γκουγκλάρουμε και τον δημήτρης οικονομάκης βιογραφικό τον οποίον εκπροσωπείς ή δεν αντέχεις τον διάλογο και θα μου το σβήσεις κ αυτό;
UmbrellaPunishment (November 30, 1999 at 12:00 am)
Και τώρα τράβα ξεκωλιάσου αλλού γιατί έγινες πιο βαρετός και απο τον Νεοναζιστή.Το μπούλο και πίπες αλλού.... Φιλάκια
UmbrellaPunishment (November 30, 1999 at 12:00 am)
Ναι έτσι έγραφε. Έγραφε και άλλα πολλά που θα τα αναλύσουμε όλα, μαζί με άλλα ενδιαφέρονται στοιχεία για το ψωλοχυμένο σου κουφάρι, πολύ σύντομα, όταν θα έχουμε κέφια να σου γαμήσουμε πατόκορφα όλο σου γενεαλογικό δέντρο. Γκέγκε Θεόδωρε;
bacdafucup6 (November 30, 1999 at 12:00 am)
α άμα έγραφε έτσι η ταυτότητά της οκ οι πηγές σου είναι έκφυλες, έκδηλες ήθελα να πω. πάντως καλό μουνάκι η μανούλα σου, πέραν κάθε προπαγάνδας..
UmbrellaPunishment (November 30, 1999 at 12:00 am)
Η δική σου ήταν, γιατί στην ταυτότητα της έγραφε Παπαθεοδωροπούλου. Της μίλησα κιόλας και μου είπε πως έχει ένα 22 χρονών έκτρωμα για γιο που σπουδάζει στο ΠΑ.ΠΕΙ και για να τον συντηρήσει αναγκάζεται να κάνει τσιμπούκια ακόμα και στα αδέσποτα στο Μοναστηράκι.
bacdafucup6 (November 30, 1999 at 12:00 am)
όχι η μάνα σου ήταν, της έβρεξα το μαλλί και την πάτησα κάτω προχθές και σφουγγαρίσαμε το πάτωμα γαμώντας, η δικιά σου ήταν γιατί είχε κόκκινο μουνί
-

Ο χρήστης TakisAthensGr απάντησε στο σχόλιό σας στο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ:
@kouloglouDemetrios ουδέποτε κρύφτηκα, το ονματεπώνυμό μου είναι Δημήτρης Οικονομάκης, ψάξε "Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό" στο GOOGLE
Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό πραγματοποιώντας επίσκεψη στη σελίδα με τα σχόλια.

-

-

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nudepictures [url=http://sound.uni-dubna.ru/forum/index.php?showtopic=226254&st=0&p=1508851&#entry1508851] naked tape[/url] babe nude

Ανώνυμος είπε...

από Ανώνυμος
προς kouloglou.demetrios@gmail.com
ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2010 10:13 μ.μ.
θέμα [κουλογλου ρεζαϊ δημητριος ®] Νέο σχόλιο για το "Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό".
εστάλη-από blogger.bounces.google.com
υπεγράφη-από blogger.com
απόκρυψη λεπτομερειών 10:13 μ.μ. (Πριν από 1 λεπτό)
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας ""Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό"":

nudepictures [url=http://sound.uni-dubna.ru/forum/index.php?showtopic=226254&st=0&p=1508851&#entry1508851] naked tape[/url] babe nude

Δημοσίευση
Διαγραφή
Επισήμανση ως ανεπιθύμητο

Αναθεώρηση σχολίων σε αυτό το ιστολόγιο.

Ανάρτηση από τον/τη Ανώνυμος στο κουλογλου ρεζαϊ δημητριος ® τη Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 10:13:00 μ.μ. GMT+03:00

Ανώνυμος είπε...

από Ανώνυμος
προς kouloglou.demetrios@gmail.com
ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2010 10:14 μ.μ.
θέμα [κουλογλου ρεζαϊ δημητριος ®] Νέο σχόλιο για το "Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό".
εστάλη-από blogger.bounces.google.com
υπεγράφη-από blogger.com
απόκρυψη λεπτομερειών 10:14 μ.μ. (Πριν από 1 λεπτό)
Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας ""Δημήτρης Οικονομάκης Βιογραφικό"":

nudepictures [url=http://sound.uni-dubna.ru/forum/index.php?showtopic=226254&st=0&p=1508851&#entry1508851] naked tape[/url] babe nude



Ανάρτηση από τον/τη Ανώνυμος στο κουλογλου ρεζαϊ δημητριος ® τη Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 10:13:00 μ.μ. GMT+03:00

Ανώνυμος είπε...

придерживается взглядов и привычек зажиточного буржуа и доказывает фасоном и
цветом своего галстука, что он стоит на высоте своего времени. Таким
шедевром природы неудержимо увлекутся 99 женщин из ста и предпочтут его
всякому иному, более его одаренному мужчине".
Действительно, в истории мы находим достаточно примеров несчастной

Ανώνυμος είπε...

Russian to Greek translation


εμμένει στις απόψεις και τις συνήθειες ενός πλούσιου αστών, και αποδεικνύει το στυλ και
το χρώμα της γραβάτας του, στέκεται στο ύψος της εποχής του. Έτσι
αριστούργημα της φύσης ακαταμάχητα παρασυρθεί 99 γυναίκες επί συνόλου εκατό και το προτιμούν
όλους τους άλλους, τους πιο ταλαντούχους άνθρωπος. "
Πράγματι, η ιστορία θα βρείτε πολλά παραδείγματα κακής

Ανώνυμος είπε...

Hi everyone at kouloglou-rezaie-demetrios.blogspot.com
24 Apr 2010 Lab Safety Supply - Industrial and safety supplies. Safe+T+Backs -
All Industry Supplies - Tooling Components Supplier. All Industry Supply keeps
Oman Oil Industry Supplies & Services Co. LLC . Oman Oil Industry Supplies &
Marine and industrial supplies in Cairns servicing the Queensland fishing and
for mro,cmms, and consultants.

[url=http://industrysupplies.co.cc/2011/06/caterpillar-939c/]Caterpillar 939c[/url]
[url=http://industrysupplies.co.cc/2011/06/dinosaur-fossil-replicasskeletons-made-of-fiberglass/]Dinosaur Fossil Replicas/Skeletons, Made of Fiberglass[/url]
[url=http://industrysupplies.co.cc/2011/06/water-vending-machine-with-infrared-mineralization-pure-water-production-capacity-over-800-gpdday/]Water Vending Machine with Infrared Mineralization, Pure Water Production Capacity Over 800 GPD/day[/url]
[url=http://industrysupplies.co.cc/2011/06/gulf-coast-supply-mfg-inc-promo-video/]Gulf Coast Supply & Mfg. Inc -Promo Video-[/url]
[url=http://industrysupplies.co.cc/2011/06/irans-oil-industry-booming/]Iran’s oil industry booming[/url]


[url=http://www.forologia.com.ar/phpbb2/profile.php?mode=viewprofile&u=267800]Pigment, Ink, Paint and more... See info for all products/services from JEAN[/url]

Ανώνυμος είπε...

http://www.vrisko.gr/details/dec41cak4g43d43f6h0f7063ae752i41
Οριστε και το τηλεφωνο του Δημητρη Οικονομακη του Χρηστου

Ανώνυμος είπε...

http://www.vrisko.gr/details/dec41cak4g43d43f6h0f7063ae752i41
Οριστε και το τηλεφωνο του παλιογερου
Δημητρη Οικονομακη του Χρηστου

Δημήτρης Ντούρτας είπε...

http://www.vrisko.gr/details/dec41cak4g43d43f6h0f7063ae752i41
Οριστε και το τηλεφωνο του παλιογερου
Δημητρη Οικονομακη του Χρηστου

thinker

From Φ