postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology

clinical philosophy κλινική φιλοσοφία Filosofia clínica , scholar google "θεωρητικη ψυχολογια" "φιλοσοφικη ψυχολογια", scholar google "Theoretical philosophical psychology", postpsychology, metapsychology, ΜΕΤΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, Μεταψυχολογία, POST Theoretical philosophical psychology, θεωρητικη φιλοσοφικη ψυχολογια, Theoretical philosophical psychology, φιλοσοφικη ψυχολογια, philosophical psychology, θεωρητικη ψυχολογια, Theoretical psychology, META Theoretical philosophical psychology, postΜΕΤΑpsychology, postΜΕΤΑ Theoretical philosophical psychology, νοοόντι

scholar google

scholar google
  1. Μηχανή αναζήτησης ελληνικών ψηφιακών βιβλιοθηκών http://openarchives.gr/
  2. Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών (EAΔΔ) http://phdtheses.ekt.gr/eadd/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

love dance

From Φ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

διαεθνης ενωση ψυχολογιας

psychological association
ένωση ψυχολόγων
-

διεθνής ψυχολογική ένωση
International Association Psychology

-
διαεθνης ενωση ψυχολογιας
-

International Psychology
internationalpsychology.net/

-
Διεθνής Ενωση Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας
διεθνής ψυχολογική ένωση
-
Η Διεθνής Ενωση Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας είναι η παλαιότερη διεθνής ψυχολογική ένωση.


  1. Showing results for διεθνης ενωση ψυχολογιας
  2. Search instead for διαεθνης ενωση ψυχολογιας.
Διεθνής ένωση πολιτικής ψυχολογίας
ellinikoi-diethneis-organismoi-psychologias
Διεθνούς Ένωσης Ψυχολογικής Επιστήμης

  1. Διεθνής ένωση πολιτικής ψυχολογίας  
  2. Διεθνούς Ένωσης Ψυχολογικής Επιστήμης 
  3. Διεθνούς Ένωσης Επιστημονικής Ψυχολογίας
  4. Διεθνής Ένωση Ψυχολογικών συμβούλων 
  5. Διεθνούς Ένωσης Διαπροσωπικής Ψυχοθεραπείας
  6. Διεθνούς Ένωσης Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (ΙΑΑΡ)
  7. διεθνής ψυχολογική ένωση
  8. Διεθνούς Ένωσης Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας

-
Στις 21 Φεβρουαρίου 1997, οι ηγέτες της Αµερικανικής Ψυχολογικής Ένωσης ενέκριναν το νέο τµήµα 52,. «Διεθνής Ψυχολογία,» 
-
Η Διεθνής Ενωση Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας είναι η παλαιότερη διεθνής ψυχολογική ένωση. 


Η Διεθνής Ενωση Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας είναι η παλαιότερη διεθνής ψυχολογική ένωση. Ιδρύθηκε το 1920 και αποτελείται από 14 τομείς εφαρμοσμένης ψυχολογίας, όπως ψυχολογία της υγείας. περιβαλλοντική, πολιτική, εφαρμοσμένη γνωστική ψυχολογία.


http://www.iaapsy.org/
iaapsy.org/
-
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ  Εφαρμοσμένη Ψυχολογία 

Βρέθηκαν 42 εγγραφές δικτυακών πηγών.


 The British Psychological Society (BPS)
Περιγραφή:
Πρόκειται για τον επίσημο διαδυκτιακό τόπο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, που αποτελεί το σημαντικότερο οργανισμό ψυχολογίας στη Μεγάλη Βρετανία. Στόχος της είναι η συστηματική μελέτη του νου και της συμπεριφοράς.

Τύπος:

 American Psychological Association Journals
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα του επίσημου εντύπου της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρείας. Εκφράζονται οι θέσεις της για επιστημονικά ζητήματα, δημοσιεύονται πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και μεγάλος αριθμός επιλεγμένων άρθρων.

Τύπος:

 Canadian Psychological Association
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα της Καναδικής Ψυχολογικής Εταιρείας περιλαμβάνει στοιχεία για το σκοπό, την οργάνωση, τα συνέδρια και τις δραστηριότητες της Εταιρείας.

Τύπος:

 Linguistics and Education
Περιγραφή:
Η σελίδα του διεθνούς περιοδικού Linguistics and Education που ασχολείται με θέματα γλωσσολογίας και εκπαίδευσης.

Τύπος:

 Psychology Library, Princeton University, New Jersey
Περιγραφή:
Η σελίδα της Βιβλιοθήκης του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Πρίνσετον. Μερικές θεματικές περιοχές που καλύπτει η βιβλιοθήκη είναι η γνωστική, εξελικτική, κοινωνική και πειραματική ψυχολογία, η αντίληψη, η προσωπικότητα, η ψυχογλωσσολογία, κ.α.

Τύπος:

 Australian Psychological Society (APS), Australia
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα της Αυστραλιανής Ψυχολογικής Εταιρείας η οποία αποτελεί έναν επαγγελματικό οργανισμό για τους ψυχολόγους της Αυστραλίας. Η εταιρεία εκπροσωπεί τα ενδιαφέροντα των ψυχολόγων και δίνει έμφαση σε θέματα που αφορύν την επιστήμη αυτή.

Τύπος:

 Contemporary Educational Psychology
Περιγραφή:
Το "Contemporary Educational Psychology" είναι ένα επιστημονικό περιοδικό (ηλεκτρονικό και σε έντυπη μορφή) το οποίο περιλαμβάνει άρθρα που εμπλέκουν διάφορες ψυχολογικές θεωρίες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Τύπος:

 Psychoeducational Resource Center
Περιγραφή:
Το Κέντρο Ψυχολογικών και Εκπαιδευτικών Πηγών είναι ένας θεματικός ιστότοπος που παρέχει πληροφορίες και συνδέσεις για την εκπαιδευτική ψυχολογία σε όσους ασχολούνται με τη διδασκαλία και τη δια βίου μάθηση.

Τύπος:

 Psychological Assessment
Περιγραφή:
Το περιοδικό Ψυχολογική Αξιολόγηση ασχολείται κυρίως με την εμπειρική έρευνα στην κλινική ψυχολογία, εστιάζοντας κυρίως στη διάγνωση των ψυχολογικών χαρακτηριστικών και διεργασιών και στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεων.

Τύπος:

 Social Psychology Network
Περιγραφή:
Social Psychology Network είναι μια βάση δεδομένων που αφορά την επιστήμη της Κοινωνικής Ψυχολογίας. Στις σελίδες της περιλαμβάνονται περισσότερες από 5.000 συνδέσεις που σχετίζονται με την Κοινωνική Ψυχολογία.

Τύπος:

 MIT cogNet (MITECS)
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα της Εγκυκλοπαίδειας των Γνωστικών Επιστημών του ΜΙΤ. Οι γνωστικές περιοχές της εγκυκλοπαίδειας διακρίνονται σε νέες τεχνολογίες, πολιτισμός, γνωστικές διεργασίες, γλωσσολογία, νευροεπιτήμες, φιλοσοφία και ψυχολογία.

Τύπος:

 UNODC - United Nations Office on Drugs and Crime
Περιγραφή:
Ο Διεθνής Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για τα Προγράμματα κατά των Ναρκωτικών ελέγχει τις δράσεις που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών.

Τύπος:

 American Psychological Society, USA
Περιγραφή:
Η ισοτσελίδα της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρείας που αποτελεί έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Σκοπός της Εταιρείας είναι η προαγωγή και η εξέλιξη της ψυχολογίας, της έρευνας, της εφαρμογής και της βελτίωσης της ζωής.

Τύπος:

 Developmental Psychology
Περιγραφή:
Το επιστημονικό περιοδικό Αναπτυξιακή Ψυχολογία περιλαμβάνει θεωρητικά άρθρα για την ανάπτυξη και επιστημονικές γνώσεις που βασίζονται σε ερευνητικά δεδομένα. Περιλαμβάνει επίσης θεωρητικά και μεθοδολογικά άρθρα.

Τύπος:

 Encyclopedia of Psychology
Περιγραφή:
Η Εγκυκλοπαίδεια της Ψυχολογίας διευκολύνει την πρόσβαση στις γνωστικές περιοχές της ψυχολογίας παρέχοντας ερευνητικές πληροφορίες αλλά και μια βάση δεδομένων με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αφορύν την επιστήμη της ψυχολογίας.

Τύπος:

 International Union of Psychological Science (IUPsyS)
Περιγραφή:
Ο Διεθνής Οργανισμός της Ψυχολογικής Επιστήμης υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχολογίας, σαν επιστήμη που αφορά τη βιολογία και την κοινωνία, την έρευνα κι τη θεωρία. Εχει μέλη σε 70 χώρες και στοχεύει στην παροσυίαση της ψυχολογίας σαν επάγγελμα και σαν επιστήμη.

Τύπος:

 Psychological Review
Περιγραφή:
Psychological Review δημοσιεύει θεωρητικά άρθρα και ανασκοπήσεις θεμάτων γενικής ψυχολογίας και όλων τνω κλάδων της, συζητήσεις για προηγούμενες δημοσιεύσεις, κριτικές, κ.α.

Τύπος:

 PsycINFO
Περιγραφή:
Η PsycINFO είναι μια βάση δεδομένων στην ψυχολογία από το 1800 εως σήμερα. Την επιμέλεια και την έκδοσή της έχει η Αμερικάνικη Ψυχολογική Εταιρεία (APA).

Τύπος:

 European Legal Database on Drugs, European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA)
Περιγραφή:
European Legal Database on Drugs είναι μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων που παρέχει πληροφόρηση για την προσπάθεια καταπολέμησης των ναρκωτικών που κάνουν τα 15 Μέλη των Εθνών και η Νορβηγία.

Τύπος:

 International Association of Applied Psychology
Περιγραφή:
Η Διεθνής Ενωση Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας είναι η παλαιότερη διεθνής ψυχολογική ένωση. Ιδρύθηκε το 1920 και αποτελείται από 14 τομείς εφαρμοσμένης ψυχολογίας, όπως ψυχολογία της υγείας. περιβαλλοντική, πολιτική, εφαρμοσμένη γνωστική ψυχολογία.

Τύπος:

 Psychological Methods
Περιγραφή:
Το περιοδικό Psychological Methods στοχεύει στην ανάπτυξη της συλλογής, ανάλυσης, επεξεργασίας ψυχολογικών δεδομένων ώστε να προσθέσει γνώση στο σχεδιασμό, στη μέτρηση και στη μεθοδολογία της ποσοτικής και ποιοτικής μεθόδου ψυχολογικής έρευνας.

Τύπος:

 Department of Psychology in Education (PIE), School of Education, University of Pittsburgh
Περιγραφή:
Η σελίδα του Τμήματος Ψυχολογίας της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Pittsburgh περιέχει πληροφορίες για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές του τμήματος.

Τύπος:

 Family Process
Περιγραφή:
Family Process είναι ένα διεθνές περιοδικό στο αντικείμενο της οικογενειακής θεραπείας το οποίο εκδίδει έρευνες και νέες θεωρητικές προσεγγίσεις για την οικογένεια και τα οικογενειακά συστήματα.

Τύπος:

 School Psychology Resources On-Line
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα προσφέρει πληροφορίες σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους για μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές συμπεριφοράς, αυτισμό, ψυχολογική αξιολόγηση, ειδική αγωγή, συναισθηματική καθυστέρηση, κ.α.

Τύπος:

 Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου παρουσιάζει τα τμήματα Ψυχολογίας στην Ελλάδα, επιστημονικούς οργανισμούς, εκπαιδευτικές ενώσεις, εκδόσεις, κα. αναφορικά με την ψυχολογία.

Τύπος:

 Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες (EEN)
Περιγραφή:
Η EEN είναι εθνικό μέλος της International Brain Research Organization και ιδρυτικό μέλος της Federation of European Neuroscience Societies και σκοπός της είναι η προώθηση της γνώσης και της έρευνας γύρω από το νευρικό σύστημα.

Τύπος:

 Journal of Applied Psychology
Περιγραφή:
Το περιοδικό Journal of Applied Psychology δημοσιεύει άρθρα σχετικά με θέματα όπως η προσωπική επιλογή, κατάρτιση, κίνητρα εργασίας, εργασιακή συμπεριφορά, αρχηγία, αλκοολισμός, χρήση τοξικών ουσιών, σύγκρουση απαιτήσεων εργασίας και οικογένειας, κ.α.

Τύπος:

 Journal of Consulting and Clinical Psychology
Περιγραφή:
Το περιοδικό Journal of Consulting and Clinical Psychology περιέχει άρθρα για: ανάπτυξη, χρήση τεχνικών για τη διάγνωση της διαταραγμένης συμπεριφοράς, διαπολιτισμικές κια δημογραφικές μελέτες, μελέτες για την προσωπικότητα, κ.α.

Τύπος:

 Journal of Educational Psychology
Περιγραφή:
Το περιοδικό Journal of Educational Psychology σκοπεύει στην έκδοση πρωτογενών ερευνών που σχετίζονται με την εκπαίδευση όλων των ηλικιών και όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Τύπος:

 Journal of Family Psychology
Περιγραφή:
Το περιοδικό Journal of Family Psychology δημοσιεύει άρθρα που ασχολούνται με τη μελέτη των συστημάτων της οικογένειας από πολλές οπτικές και με βάση διάφορες ψυχολογικές μεθόδους και πολιτικές.

Τύπος:

 Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), Ελλάδα
Περιγραφή:
Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενο απο το Υπουργείο Υγείας και ο ρόλος του είναι η επιμόρφωση και η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, Ατόμων με Προβλήματα Ορασης .

Τύπος:

 Προσέγγιση, Επιστημονική Εταιρεία Ειδικής Αγωγής
Περιγραφή:
Η Προσέγγιση είναι μια επιστημονική εταιρεία που έχει σαν αντικείμενο την εφαρμογή προγραμμάτων ειδικής αγωγής σε παιδιά και εφήβους ( ηλικίας 2,5-16 ετών ) με διαφόρων μορφών δυσκολίες στην ανάπτυξη.

Τύπος:

 Clinical Psychology Review
Περιγραφή:
Η σελίδα του διεθνούς περιοδικού Clinical Psychology Review το οποίο ασχολείται με θέματα κλινικής ψυχολογίας.

Τύπος:

 The National Center for Voice and Speech (NCVS)
Περιγραφή:
Το National Center for Voice and Speech (NCVS) είναι ένας επαγγελματικός και επιστημονικός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση της έρευνας που αφορά στην ανθρώπινη ομιλία και λόγο.

Τύπος:

 Net Connections for Communication Disorders and Sciences
Περιγραφή:
Πρόκειται για μια θεματική πύλη (online) που αφορά στις διαταραχές επικοινωνίας, στην παθολογία λόγου και γλώσσας και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με ανθρώπους με προβλήματα επικοινωνίας.

Τύπος:

 Journal of Experimental Psychology: Applied
Περιγραφή:
Το περιοδικό Journal of Experimental Psychology: Applied δημοσιεύει πειραματικά άρθρα στην πειραματική ψυχολογία. Ενδιαφέροντα γνωστικά αντικείμενα των άρθρων του περιοδικού είναι η αντίληψη, η προσοχή, η λήψη αποφάσεων, η μάθηση.

Τύπος:

 History of Psychology Archives
Περιγραφή:
Το Muskingum College στο Οχάιο των ΗΠΑ διατηρεί έναν ιστοχώρο με βιογραφίες προσωπικοτήτων από το σώρο της ψυχολογίας. Η βάση δεδομένων αναπτύσσεται συνεχώς με την προσθήκη νέου υλικού.

Τύπος:

 Wesleyan University Library
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Wesleyan καλύπτει γνωστικές περιοχές της ψυχολογίας όπως ανθρώπινη συμπεριφορά, μνήμη και γνωστικές διεργασίες, θεωρίες προσωπικότητας, κοινωνική ψυχολογία και στατιστική.

Τύπος:

 psychology.net
Περιγραφή:
Πρόκειται για μια ηλεκτρονική υπηρεσία που παρέχει πληροφορίες και συνδέσεις για την ψυχολογία και επιμέρους θέματα της επιστήμης αυτής.

Τύπος:

 Τομέας Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα
Περιγραφή:
Η ιστοσελίδα του τομέα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών περιλαμβάνει πληροφορίες που αφορούν τα προγράμματα σπουδών της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και απευθύνεται σε φοιτητές, ερευνητές, εκπαιδευτικούς, κ.α.

Τύπος:

 Current Research in Social Psychology (CRISP)
Περιγραφή:
Το Current Research in Social Psychology (CRISP) είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό (χωρίς αντίστοιχο έντυπο) που ασχολείται με θέματα Κοινωνικής Ψυχολογίας. Εκδίδεται από το Κέντρο για τη Μελέτη των Διαδικασιών στις Ομάδες, του Πανεπιστημίου της Iowa.

Τύπος:

 Psychtests.com
Περιγραφή:
Εμπορικός διαδικτυακός τόπος που περιλαμβάνει ψυχομετρικά εργαλεία και ψυχομετρικές δοκιμασίες που αναπτύσσονται και εφαρμόζονται σε πραγματικές συνθήκες.
-
International Psychology Bulletin
-
International Association Psychology
-

  1. International association of applied psychology - Home

    www.iaapsy.org/ - Cached
    Goal of this association is to establish contact between those who work in this field, and to advance scientific and social development. Includes membership ...
  2. International Association for the Psychology of Religion (IAPR

    www.iapr.de/ - Cached
    Primarily European academic society. History of the organization, list of board members, activities, constitution, and membership form.
  3. Association for Psychological Science: Psychology Links

    www.psychologicalscience.org/about/links.cfm - Cached
    International Psychological Societies & Related Organizations ... Psychologie (German Psychological Society); International Association of Applied Psychology ...
  4. American Psychological Association (APA)

    www.apa.org/ - Cached
    The American Psychological Association (APA) is a scientific and ... APA educates the public about psychology, behavioral science, and mental health; ...
  5. International School Psychology Association

    www.ispaweb.org/ - Cached
    Website of the International School Psychology Association.
  6. Home - International Positive Psychology Association

    www.ippanetwork.org/ - Cached
    The mission of the International Positive Psychology Association (IPPA) is to promote the science and practice of positive psychology and to facilitate ...
  7. IAAP

    iaap.org/ - Cached
    9 Mar 2011 – International Association for Analytical Psychology founded in 1955 by C.G. Jung and a group of international analysts.
  8. Psychology Organizations and Conferences

    www.socialpsychology.org/psych.htm - Cached
    30+ items – Society for Personality and Social Psychology ...
    • • American Psychological Association of Graduate Students – Has membership ...
    • • Association for Psychological Science – Has over 20000 members and is the ...
    • • Association of Black Psychologists – Has more than 1400 members and is ...
  9. IACCP Home Page

    www.iaccp.org/ - Cached
    This site may be compromised.
    Copyright © 1976 by The American cialis prix france Society for Aesthetic ... At present, theworld cialis apoteket each year about 10 million people in the most ... The arcane world of photography, as everyone with a special type of people that ...
  10. International Psychology

    www.internationalpsychology.net/ - Cached
    28 Jan 2011 – You can become a liaison and receive the International Psychology Bulletin and have the opportunity to ... American Psychological Association ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I will definitely visit your site more often cause I like your ideas and the information you post. buy cialis

thinker

From Φ